Jobba hos oss

                     Vi söker Städledare från 2021

Vi söker en städarbetsledare med ledarskapsförmåga för ett team på ca 12-20 personer.

Du kommer att ha ansvar för våra objekt att de bemanns, personalen utför arbetet, kvalitetskontroll, utbilda personalen, leda personalen, utföra resursplanering, samt utveckla företaget.

Du bör vara professionell i ditt utförande av arbete, god ledarskapsförmåga, god planeringsförmåga. Du bör kunna vara flexibel i din arbetstid då vi har objekt dygnet runt alla dagar i veckan. Du bör vara noggrann person med förmåga att kunna se det lilla extra och kunna anpassa sig i olika situationer. Du bör kunna planera och organisera arbetet.

Krav är arbetserfarenhet inom städbranschen. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och en förutsättning att kunna engelska språket. B-körkort är ett krav. Goda datakunskaper.

Tjänsten är heltid med start från början av året 2021.

Är du intresserad av detta arbete sänd in din ansökan på vår mail adress info@alclean.fi och vi kommer att läsa och fundera över alla ansökningar och tar sen kontakt med dig för en intervju och berättar mera om denna tjänst.

Vill du veta mera om tjänsten före du sänder in din ansökan, sänd gärna frågorna på mailen, så svarar vi så fort vi har möjlighet.

 

 

 

 


Fyll i en öppen ansökan nedanför så hör vi av oss till dig.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Bild-CAPTCHA